Igrivi.com - Онлайн игри

igrivi.com - Забавни онлайн екшън игри. Играйте директно във Вашият браузър без нужда от Flash.

Мини игри

Тетрис

Тетрис - вероятно най-разпространената, най-известната и най-играната игра на света. Появила се през 1985 г, тя и до ден днешен е актуална и може да ви забавлява.

Яйчица

Яйчица - Яйчица (Eggs) е класическа джобна електронна игра, създадена през 1981 г. Правилата са елементарни - четири кокошки снасят яйца. Вие трябва да придвижвате вълка, така че да хване всички яйца в шапката си.

Ямб

Ямб - игра със зарчета, подобна на Генерал, но далеч по-сложна и интересна.

Флип

Флип - забавна игра, чиято цел е чрез размяна на местата на две съседни плочки да се формира група от 3 или повече квадратчета с еднакъв цвят.

Еднакви

Еднакви - разновидност на класическа игра от 1985 година. Целта е да бъдат премахнати колкото се може повече свързани блокчета от един и същ цвят.

Генерал

Генерал - една от най-разпространените игри със зарчета, подходяща както за малки, така и за големи.

Космически Нашественици

Космически Нашественици - класическа аркадна игра разработена през далечната 1978 година. Тази видеоигра с право е заслужила своето място в Книгата на рекордите Гинес.

Симпъл

Симпъл - лесна и много зарибяваща игра, където трябва да събирате флагчета, като се пазите от лошите буболечки.

Цветни Линии

Цветни Линии - игра в която трябва да подреждате топчетата така, че да образуват едноцветни линии.

РАМ

РАМ - игра за запаметяване на последователност от цифри.

Pacman

Pacman - Преработена версия на една от най-популярните в миналото игри PacMan

Клик-о-трис

Клик-о-трис - онлайн игра подобна на тетриса. Квадратчетата се появяват от долната страна на полето, а Вашата цел е да ги премахвате, като щракате с мишка върху едноцветни купчинки.

Змията

Змията - Змията е онлайн вариант на класическа аркадна игра позната от 80-те години. Вие управлявате змия, чиято цел е да яде ябълки по игралното поле, а всичко останало трябва да се избягва, включително и тялото и опашката на змията.

Пексесо

Пексесо - Пексесо е игра за концентрация и памет. Целта е с възможно най малко ходове да откриете всички двойки еднакви карти.

Jooleem

Jooleem - Jooleem е игра пъзел, която ще ви хареса веднага, защото е лесна, но и много зарибяваща. Има само едно правило: трябва да маркирате 4 топчета с еднакъв цвят, така че да формират правоъгълник.

Магическа топка

Магическа топка - Това е магическата топка номер 8. Тя може да отговори на произволен ваш въпрос. Само за забавление, разбира се!

Вирус

Вирус - онлайн игра чиято цел е да не допускате компютрите да се заразят с вируса УИН и последващата поява на "синия екран на смъртта".