Igrivi.com - Онлайн игри

igrivi.com - Онлайн логически игри, пъзели, главоблъсканици и ребуси.

Пъзели

Hashi-o-kakero

Hashi-o-kakero - увлекателна логическа игра с лесни правила. Целта е да се свържат всички острови, посредством построяването на мостове между тях.

Mahjong 2D

Mahjong 2D - (или Shisen-Sho) е вариант на китайската игра Mah-Jong в който плочиците се разполагат на дъската еднопластово.

Маджонг

Маджонг - онлайн пъзел за откриване на двойките съвпадащи плочки. Този вариант на Mahjong е познат и като Маджонг пасианс или Шанхай.

Тетравекс

Тетравекс - онлайн пъзел с плочки, целта на който е да се подредят, така че страните на две съседни плочки да имат еднакъв цвят и номер.

2048

2048 - Само за няколко години играта 2048 (клонинг на играта 1024) се превърна в еднa от най-успешните и играни игри! Тя е като кръстоска между класическата игра Тетрис и логическата Пъзел 16.

Нонограми

Нонограми - логическа игра, където трябва да намерите подходящите места на елементите в решетката, така че позицията им по хоризонтала и вертикала да отговаря на предварително поставените условия.

Судоку

Судоку - пъзел с числа. Въпреки пределно ясните и прости правила, судоку може да се окаже истинска главоблъсканица дори и за по-напредналите, но също така е и една от най-забавните и играни логически игри.

Палатки

Палатки - увлекателна логическа игра, целта на която е да се подредят палатките в близост до дърветата, като се съблюдават определени условия.

Черна Кутия

Черна Кутия - онлайн игра на отгатване. Посредством логика трябва да установите местата на скритите топчета в черната кутия, като наблюдавате функционалната зависимост между 'входа' и 'изхода'.

Бесеница

Бесеница - добре позната от детските ни години игра, в която трябва да се отгатне намислената дума.

Пъзел 15

Пъзел 15 - класически игра, целта на който е да подредите числата във възходящ ред, като премествате плочките една спрямо друга.

Пъзел 16

Пъзел 16 - Пъзел 16 е логическа игра подобна на пъзел 15. Целта е с преместване на плочките да се подредят във възходящ ред.